Me llamo Miquel Díaz y soy ilustrador.

Bienvenidos a mi página, visiten a sus anchas y escríbanme siempre que quieran

BOBOBOBO



Els personatges de la serie japonesa d'Anime BOBOBO són dificils de reinterpretar en un estil més realista per la seva propia natura:



He escollit 4 dels personatges més extranys i representatius de la série: Bobobo, Don Patch, Tennosuke i Softone. La nova ambientació será inspirada en l'estil del pintor romantic Delacroix.




Després de provar diferents tipus de pincells, un dels que més m'han agradat han estat els de pastels. Després d'algunes modificacions he pogut fer proves amb pincells de creació propia que donguessin textures interessants:


La primera cossa será fer un fons atmosféric amb uns colors pressos com a referéncia del quadre de Delacroix.
Situarem els esbossos dels personatges en blanc en una capa propia sobre aquest fons.
Un cop hem creat una paleta de colors a partir de la del cuadre, dibuixo els personatges amb el color sobre els esbossos.

Ens oblidarem de la capa d'esbós i afegirem la capa de color dels personatges en un grup de capes on també crearem altres capes per a les ombres, les zones de llum, les brillantors, transparencies i detalls concrets. Finalment amb una máscara de capa retallarem les vores que no ens interessin. 

Finalment crearem una serie de capes amb máscara per a fer retocs de brillo, contrast, nivells, una capa de textura de llenç, i una capa de relleno amb un degradat de color.



Així queda la imatge després d'uns darrers retocs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidores