Me llamo Miquel Díaz y soy ilustrador.

Bienvenidos a mi página, visiten a sus anchas y escríbanme siempre que quieran

Centaure

El meu centaure l'he fet a partir d'un Bou, he pensat que el tipus de cos d'un bou podía quedar millor per a l'anatomía d'home obés que volía afegir, sense que deixés de semblar un centaure.











I com a fons he triat un pantá, que li donés una estética més fantástica.














Esborro la signatura de la foto amb la eina tampó clonar, afegeixo una capa de "relleno" de gris degradat circular amb poca opacitat, i una altra capa de retoc brillo contraste, on enfosquirem el primer pla que retallarem amb una máscara de recorte. Després afegim el bou.















Esborrem el cap del bou, enganxant trossos de pell del darrera y transformant les sel·leccions amb l'eina "transformar. Afegim el tors de l'home obés i el retoquem amb una mascara de recorte (les parts del ventre les retallarem amb un pincell en forma de pel). Amb el tampón clonar convertim un rellotge digital en polsera i amb un corta-pega li cambiem l'Ipod per una medalla mística en una capa amb estil "resplandor". Amb una capa brillo-contraste, li fem l'ombra del braç sobre el cos de bou i finalment amb dues capes de tono saturación (una per al bou i una altra per al grassonet) ho harmonitzem amb el fons.















Volía provar de treure amb photoshop les ulleres, pero era massa complicat així que finalment li he afegit una altra cara, pentinat i dues banyes tallades, enganxades i transformades d'una foto d'un boc. Amb l' eina tampon clonar, he afegit unes ones d'aigua sota les potes .















Finalment, he tornat a possar una capa per a re-tocar el tono-saturacion de la figura, i he fet una boirina creant una capa de motiu amb poca opacitat retallada amb una máscara de recorte.
El reflex a l' aigua l'he fet copiant el centaure acoplat, ho he transformat possant-ho cap per a avall i deformant-lo per a donar-li perspectiva, ho he afegit en una capa "superponer", a opacitat mitja i li he passat un filtre d'ones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidores